Bécs - Hotel Schild


   

Már a Hotel Schild fekvése is szemet gyönyörködtető a szőlőhegyekkel körülvéve a bécsi erdő közelségében, maga a hotel belső udvara is üdítő növényeivel. Nyugodt, igazán friss levegőjű környezetben tölthetik el itt kirándulásukat. A négy csillagos szálloda belső kialakítása, szobái, étterem része is végtelen hangulatos és ízléses. Egyik helyiségből sem hiányozhatnak a színes, frissen vágott virágok. 

A Hotel Schildet 2004-ben építették, néhány éve pedig egy részét felújították. Egy fárasztó nap után, illetve ha sok csomagjuk van, akkor kifejezetten jól esik a Hotel Schild liftjével felmenni a szobáikhoz. 29 hangszigetelt szoba áll 4 emeleten az idelátogatók rendelkezésére, bátran válogathatnak a klasszikus, a prémium szobák és az apartmanok közül az ízlésüknek, igényüknek legmegfelelőbbet kiválasztva. Természetesen egyikből sem hiányozhat sem a TV, sem a DVD lejátszó, sem az internet kapcsolat. A reggelit a szobájukban is elfogyaszthatják, illetve a Hotel Schild éttermében, ahol egyéb más helyi és nemzetközi ételeket, tengeri halakat, házi süteményeket is találhatnak, de természetesen ne feledkezzünk el a híres bécsi kávéról sem. 
Akik éjszakánként, vagy a kirándulás alkalmával biztonságban szeretnék tudni ékszereiket, értékeiket, akkor lehetőségük van azokat a szálloda széfjében elhelyezni. Amennyiben faxolni,vagy fénymásolni szeretnének, ezt is megtehetik, akár üzleti ügyeiket is intézhetik innen, tárgyalások, sőt szórakozó estek, osztálytalálkozók megszervezése is lehetséges. A gyerekekről sem feledkeztek meg, egy kis színes uniós játszótér fedezhető fel a Hotel Schild területén, a játszótér talaja is gyerekbarát kialakítású. 

A Hotel Schild fontosnak tartja, hogy az egész család megelégedetten térjen haza. A felnőttek gőzkabinban, különféle masszázsokkal, vagy szaunázással lazíthatják el magukat. A Schild Hotelből rövid idő alatt, el lehet érni az uszodát, teniszpályát, egy sportcsarnokot és körülbelül negyedórás utazással, máris kipróbálhatják a vízi síelést. Aki csak a szállodában szeretné élvezni a pihenést, az akár a Hotel Schild teraszán, vagy kertjében is megteheti. A napozás kedvelőinek pedig napozó ágyakkal külön hely lett kialakítva.


 Hotel Schild - árak és foglalás >>>

hotel schild bécsben schild hotel bécs
schild hotel bécs ausztria
*