Bécs - Radisson BLU Style Hotel *****


   

A Radisson BLU Style Hotelnek igen kedvező fekvése van, szomszédságában fedezhető fel a Kohlmarkt bevásárlóutca, közeli látványosság akár a Sissi múzeum, vagy a Duisburgi-színház. A régi korok világába vezet vissza a csodaszép Hofburg, amelynek látogatását semmiképpen se hagyják ki. A lovak rajongóinak pedig a Spanyol lovasiskolát érdemes felkeresniük. 

A Radisson BLU Style Hotel egy rendkívül ízléses luxusszálloda, amelyre már a csillagok száma is utal, melynek száma 5. A repülővel érkezők részére megfelelő díjazásért reptéri transzfer is rendelkezésre áll. A vendégek egészségét is fontosnak tartják a Radisson BLU Style Hotelben, ez látszik a szauna és egészségklub kialakításánál, illetve igény szerint az itt lakók kényeztetéséről is gondoskodnak, a saját szobájukban masszíroztathatják magukat. Akik pedig sportoláson gondolkoznak, azok a Radisson BLU Style Hoteltől nem messze mehetnek kosarazni, golfozni, korcsolyázni, aerobicozni. Amennyiben a kerékpározás örömeiben szeretnének kirándulásukon is osztozni, úgy erről sem kell lemondaniuk, ugyanis lehetőség nyílik kölcsönzésükre. Ez a környék a madarak számára is kedvelt hely, így a természet kedvelői különös örömmel, sok szép példányban gyönyörködhetnek. 

A Radisson BLU Style Hotel nemcsak a kikapcsolódni vágyóknak nyújt különféle szolgáltatásokat, hanem az üzleti ügyben érkezők is lebonyolíthatják itt tárgyalásaikat, előadásokat tarthatnak, és ha mindezekhez makulátlan tisztaságú cipőket szeretnének, akkor a szobaszerviz szívesen áll rendelkezésükre. Aki pedig a limuzin nyújtotta élvezetekre vágyik, az bátran igényelje meg ezt a szolgáltatást, felejthetetlen élményben lesz része. Amennyiben elfogyott az Eurója, vagy egyéb pénz váltására is szüksége van, a hotel ATM automatájánál tudja ezt megoldani. 

A Radisson BLU Style Hoteben 78 hangszigetelt szoba közül lehet válogatni, amelyekben természetesen széf, LCD TV, Wi-Fi internet, Nespresso kávéfőző, fürdőszobáiban hajszárító, minőségi tisztálkodó szerek vannak elhelyezve. A mozgáskorlátozottakra is gondoltak a Radisson BLU Style Hotelben, így számukra is elérhető lehetőség a szálloda. Öt féle szobatípus közül lehet válogatni: standard, superior, lakosztály, kétszemélyes standard szoba és vendégszoba. 

A Radisson BLU Style Hotel étterme is nagyon hangulatosan és vidáman berendezett, nem beszélve az ínycsiklandozó helyi és mediterrán fogások választékáról. Hogyha gyerekek nélkül szeretnének valahova elmenni, akkor nyugodtan a szállodában hagyhatják őket, mert megfelelő felügyeletet biztosítanak számukra, és amikor megérkeznek, vidám élményekkel gazdagodva találkozhatnak velük.

       Radisson BLU Style Hotel árak és foglalás >>>
 
radisson hotel blu, bécs
bécs radisson hotel
radisson hotel bécsben
*