Bécs - Hotel Stefanie ****


   

Bécs Lipótvárosában fedezhetjük fel ezt az 5 emeletes exkluzív, egyik legrégebbi múltra visszatekintő 120 légkondicionált szobával rendelkező négy csillagos szállodát. A Stefanie szálloda saját garázshelyekkel rendelkezik, melynek napi ára 22 EUR. A busszal, repülővel, vagy egyéb közlekedési eszközzel érkezőknek sem kell lemondani az autózás örömeiről, mert kedvező áron bérelhetők a Stefanie szállodában gépkocsik, illetve így kényelmesebb a programok szervezése is. Amennyiben kis házi kedvenceit sem akarja otthon egyedül szomorkodni hagyni, vagy nem szándékozik külön felügyeletet szervezni számukra, akkor a szoba foglalásakor jelezve, magával hozhatja őket. 

A Stefanie szálloda tulajdonosának fontos, hogy jól érezzék magukat vendégeik, ezért a recepción éjjel-nappal feltehetik kérdéseiket, kéréseikkel bátran fordulhatnak kollegáikhoz, illetve a szoba szerviz is a kényelmüket szolgálja. Aki már kifáradt az egész napos barangolásban, az válogathat olvasnivalót a Stefanie szálloda könyvtárában. Fontos információ, hogy pénzváltási lehetőség is biztosított a Hotel Stefanieban, illetve akinek nincs elképzelése, hogyan töltse napjait Bécsben és környékén, akkor a felkeresheti a Stefanie szálloda utazásszervezéssel foglalkozó kollegáit, valamint ha kinézett egy jó előadást, vagy koncertet akkor azért sem kell szaladgálnia, vagy az interneten keresgélnie, mert jegyiroda teszi ezt kényelmessé. Ha kevés ruhát hozott magával, vagy éppen valamilyen baleset érte ruháit, akkor a Hotel Stefanie mosodájában kimoshatja őket, sőt a kényesebb darabok vegytisztását is meg tudja oldani. 

Reggelente svédasztalos, vagy kontinentális étkezésben részesülhetnek az itt éjszakázó vendégek. A Hotel Stefanie éttermében a vegetáriánus konyha kedvelői és a cukrosok sem maradnak hoppon. Akinek italozni támad kedve, az pedig feltétlenül látogassa meg a Hotel Stefanie bárját, bőséges választék kínálkozik. Valamennyi szoba íróasztallal, rádióval, telefonnal, TV-vel várja a pihenni vágyókat. Természetesen internet is rendelkezésre áll. Aki pedig attól tartana, hogy reggel sokáig is képes lenne aludni és már betervezett jó pár programot, akkor lehetősége van ébresztést is kérni.  
                                                                                                                                                                       

                 Hotel Stefanie  árak és foglalás >>>


hotel stefabie bécs
stefánie hotel bécs
bécsi négycsillagos hotel


*