Bécs - Hotel Goldene Spinne***


   

A Hotel Goldene Spinne központi elhelyezkedésű három csillagos családi hotel, bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthető. A különleges Hundertwasserhaus és az Opera is a közelében épült. Bőven akad itt szórakozási lehetőség, illetve múzeumlátogatás és kitűnő sétákat lehet tenni a csodálatos virágkompozíciókkal kialakított városi parkban. Éhségük csillapítására számos étterem közül válogathatnak, a klasszkustól a kínai konyháig. 

Sokáig Bécs legnagyobb garniszállójaként működött a Hotel Goldene Spinne, gyakrabban emlegették egy klasszikus bécsi garniszállóként, mint Orient hotelként, erre a szobák hangulatának kialakítása is utal és még ma is igénybe vehetők ilyen szolgáltatások is. A szálloda nem rendelkezik saját parkolóval, mivel belvárosi zónában van, hétköznaponként 9-től 20 óráig fizetni kell a parkolásért, viszont kedvezményes parkolás lehetséges a Hotel Goldene Spinne vendégei számára. 

A szálloda recepciósai éjjel-nappal a vendégek rendelkezésére állnak. 14 órától lehet elfoglalni a szobákat, távozáskor pedig 11 óráig kell rendezett állapotban elhagyni őket. Pótágyazásra nincs lehetőség, 10 éves korig ingyenes az elszállásolás.  A Hotel Goldene Spinne ingyenes internetezést is biztosít. A Goldene Spinne fürdőszobái tágasak, káddal ellátottak, egyesekben dupla mosdó is rendelkezésre áll, de zuhanyzós fürdőt is lehet választani. 

A Hotel Goldene Spinne igyekszik a vendégeinek a kedvében járni azzal is, hogy fodrászt is házhoz tud rendelni, illetve különféle masszázsokat is igénybe lehet venni, sőt jacuzzi is található. A kerékpárkölcsönzés szintén megoldott, így bátran nekivághatnak két keréken felfedezni Bécs városát. A Hotel Goldene Spinne-ben bankkártyával, vagy euróval lehet fizetni. A szálloda közelében bank is található, tehát pénzváltási gondjai se lehetnek. 

1869-től 1871-ig Johannes Brahms is ebben a szállodában lakott, erre egy emléktábla emlékeztet a Goldene Spinne Hotel homlokzatán.

               Hotel Goldene Spinne - Árak és foglalás >>>


bécs hotel
bécs hotel goldene spinne
hotel goldene spinne bécsben

 
*