Bécs - Continental Hotel-Pension


   

A magyarok kedvelt bevásárló utcáján, a Mariahilfer Strasse-n foglal helyet a Continental Hotel-Pension. A négycsillagos Continental Hotel-Pension egy olyan sarki épületben működik, ahol magánlakások és irodák is találhatók. Maga a szálloda 22 dohányzásmentes szobával rendelkezik,  ahol minibár, hűtő,TV, íróasztal tartozik többek között a szoba felszereltségéhez. 1, vagy maximum 2 pótágy igényelhető szobánként külön díjazásért, azonban a babák számára ingyenes tudnak ágyat biztosítani. A szobaár tartalmazza a reggelit, melyet vagy a szobájukban vagy a Continental Hotel-Pension éttermében 7 és 10 óra között fogyaszthatnak el. Bőséges választék kínálkozik, mindenki találhat az ízlésének megfelelő ételeket. Összeállíthatnak maguknak fitt menüt is, vagy hagyományos szendvicseket. Elfogyaszthatják hozzá a szokásos reggeli kávéjukat, teájukat, vagy éppen gyümölcsléjüket. 

A Continental Hotel-Pension gondoskodik a pénzváltásról is, ha szükséges, illetve amennyiben nagyobb összeg van önnél és nem szeretné magával vinni utazásaira, akkor nyugodtan hagyhatja a szálloda széfjében. Fizetős parkolásra van lehetőség a szálloda közelében. A busszal, vonattal, vagy repülővel érkezők is közlekedhetnek autóval Bécs városában, vagy környékén, mert bérelhetnek autókat a Continental Hotel-Pensionban. A repülőtérről transzfer buszok viszik az utasokat a szállodába. Fontos ügyintézéseikről sem kell lemondaniuk, mivel fax, fénymásolás és E-mail küldés is megoldható. Wi-Fi internet a szálloda egész területén elérhető. A házi kedvenceket is nyugodtan magukkal hozhatják, állatbarát szálláshely a Continental Hotel-Pension. Érdemes odafigyelni, hogy a szálloda információs pultjánál reggel fél hattól este 11 óráig állnak rendelkezésükre, ezért ha nem ebben az időpontban érkeznének, akkor feltétlenül jelezzék azt előre. 

A Continental Hotel-Pension szabályzata szerint a szobák 14 órától foglalhatók el, távozáskor pedig 11-ig legkésőbb el kell hagyniuk a szálláshelyet. Nem kell nyelvi problémákkal sem küszködniük a magyaroknak sem, amennyiben nem tudnának németül, mert magyarul és természetesen angolul is tudnak tájékoztatást adni a vendégeiknek a Continental Hotel-Pensionban. Nem kell messzire menni a látványosságok kereséséhez, mint a Tengerek Háza, a Szent István székesegyház, különféle múzeumok, nem beszélve a csodaszép Hofburgról.

       Continental Hotel-Pension, árak és foglalás >>>


 bécs hotel continental
continental hotel bécsben
bécs hotel
*