Bécs - Lindner Hotel am Belvedere ****


 

A Lindner Hotel am Belvedere egy elegáns négy csillagos szálloda Bécs egyik leggyönyörűbb helyén, a Belveder-palotára és csodaszép kertjére való kilátással.  A parkolásért külön fizetni kell. Amennyiben repülővel érkezett, akkor fizetős transzfer busz rendelhető. A szálloda 186 szobája három típus szerint lett kialakítva, kétszemélyes standard szoba, kétszemélyes első osztályú szoba és junior lakosztály, 7 szoba pedig a fogyatékosok kényelmének megfelelően.  A reggelijüket a szobában is elfogyaszthatják.  Amennyiben esténként a szálláshelyen kívánnak maradni, a SAT és Pay TV  különféle csatornái közül is válogathatnak. Valamennyi szoba zajvédelemmel ellátott és dohányzás csak a megfelelően kialakított helyeken lehetséges. Wi-Fi internet díjazás ellenében vehető igénybe.  

A Lindner Hotel am Belvedere kellemes atmoszférájú önkiszolgáló étterme és a Canaletto bárja várja az éhes és szomjas vendégeiket, ahol a speciális igényeket is ki tudják elégíteni. A híres bécsi kávékat és süteményeket is megízlelhetik, koktélokat, osztrák borokat is fogyaszthatnak. A napfényes téli kert is kedvelt hely az étkezésre. A Lindner Hotel am Belvedere személyzete egész nap az Önök rendelkezésére áll. A gyűrött ruhák miatt sem kell aggódniuk, mert vasalást is lehet igényelni, vagy ruhatisztítás, aki pedig mindig szép tiszta, ápolt cipőben szeretne lenni, az is megoldható számára, mivel a személyzet rendelés esetén rendbe teszi cipőit. 

Akinek nincs elképzelése hogyan is töltse szabadidejét, bátran kérjen tanácsot a Lindner Hotel am Belvedere-ben, megszervezik kirándulásait, az igényének megfelelő előadásokra, koncertekre és egyéb programokra jegyeiket is megrendelik. A Lindner Hotel am Belvedere tulajdonosai gondoltak arra is, hogy ha kifáradtan érkeznek, lehetőség legyen a szaunában, vagy a török fürdőben elméjüket és testüket is ellazítani. Akik pedig a szabadsága alatt sem szeretnének elhízni, vagy egyszerűen szeretnek sportolni, azok a kondi gépeken edzhetnek. A kerékpározás kedvelői pedig kölcsönözhetnek bicikliket és kedvükre kerekezhetnek a környéken. 

Természetesen üzleti célra is kiválóan alkalmas a szálloda, elegáns környezetben rendezhetik meg konferenciájukat, továbbképzéseiket, 6 terem közül választhatnak, némelyek kombinálhatóak is. A legmodernebb kommunikációs eszközöket vehetik igénybe itt igénybe, mint Sound rendszer, konferencia telefon, Data projektor, W-LAN,ISDN, Flip chart mobil,...

                 Lindner Hotel am Belvedere - árak és foglalás >>>


   bécs lindner hotel
hotel lindner belvedere bécs
lindner hotel bécsben
 
*